joggings.be
:: ma 24 februari 2020 ::
inloggen | registreren | home | online 2 

jogging
info reacties score uitslag
datum:zondag 17-2-2013
wedstrijd:Winterduatlon Asse 5/27/2,5
afstanden:afstanduurvoorinschrdaginschr
34,5 km14:00
parcours: vlak heuvelachtig
ondergrond:onverhard: 0 %verhard: 0 %
uitleg parcours:Op zondag 17 februari 2013, organiseert het Duatlon & Triatlon Team Asse (DTTA) de vijfde editie van de recreatieve winterduatlon in Asse.

Het is een offroad Run/Bike/Run met achtereenvolgens 5 km lopen, 27 km mountainbiken en opnieuw 2,5 km lopen. Dit alles op een heuvelachtig parcours in een prachtige decor. De start van de wedstrijd wordt gegeven om 14u.

Ideaal dus voor lopers die wat variatie willen in hun sportieve bezigheden. Zij die enkel willen lopen, kunnen er altijd een MTB’er bijhalen en als duo deelnemen.

We zorgen voor een organisatie met alles erop en eraan: verkeersvrij parcours, bevoorrading, officiële tijdsopmeting, verslaggeving, kleedkamers en douches, mooie naturaprijzen, leuke sfeer, lekkere mondvoorraad, …

Sfeerbeelden op https://www.youtube.com/watch?v=aI5aJu9JztQ (editie 2009) en https://www.youtube.com/watch?v=nbTcJFB421E (editie 2011). Opgelet: deze wedstrijden vonden plaats in deelgemeente Asbeek, maar we wijken in 2013 uit naar de sporthal in het centrum van Asse. Het parcours blijft even pittig !

Wacht niet te lang om u in te schrijven ! Ten opzichte van de vorige edities kunnen we nu wel meer deelnemers verwelkomen, maar omwille van de duatlon-formule blijft het aantal wel begrensd (Limiet aantal deelnemers = 200 individuele en 50 duo’s).

Voor meer info, overzicht van het parcours en inschrijvingen kan je terecht op www.dtta.be

Sportieve groeten
Namens het wedstrijdcomité
Ronny Herzeel
adres:Potaarde 14, 1730 Asse (parking: Pastinaken, 1730 Asse)
1730 Asse
provincie:vlaams-brabant
organisatie:DTTA
contactpersoon:
telefoon:
e-mail:Joeri.van.houtem@telenet.be
website:www.dtta.be
opmerking:
printvriendelijk pagina print vriendelijke pagina


terug naar maandoverzicht