joggings.be
:: za 4 april 2020 ::
inloggen | registreren | home | online 3 

jogging nieuws

Grand raid “Diagonale des Fous” - feb 08
Begin februari, op mijn 40ste verjaardagsfeestje, maakte ik mezelf wijs dat ik zou deelnemen aan ‘s werelds moeilijkste, zwaarste maar ook de mooiste bergkoers van zomaar eventjes 150 km. en 9200 meter positief hoogteverschil. Begin april was het dan zover “félicitation vous et parmis les Fous et votre dossard est 72”. Vanaf dan begon mijn voorbereiding officieel. Iedere maand liep ik wel ergens een trail, marathon, bergkoers of lange duurloop maar met in het achterhoofd niet forceren. De voorbereiding liep perfect, geen blessures geen stressfacturen geen platte batterij, maar één en al goesting en energie. Tot de laatste week voor afreis ; plots werd ik wat nerveus, hoeveel bagage meenemen, hoeveel paar loopschoenen, kousen, shirts,

Sqeeuzy’s, camelback of drinkbussen etc. Tot op het moment dat ik mij neerplofte in de zetel

van onze Boeing 777-200 Air-Austral, keerde de rust terug.Woensdag 22 okt. rond 15u werden we verwacht in het Stadion “La Redoute” te Saint Denis om ons borstnummer, verplichte loopshirts en ‘casquette saharien’ af te halen. Net op tijd, want achter ons kwamen de meeste lopers toe en wachten duurt altijd lang… zeker in een blakende zon…Ondertussen kwam er een mededeling dat de uitreiking van onze startnummers uitgesteld was door een crisisvergadering van de organisatie. Er was een tropische cycloon op komst “ASMA”. Onmiddellijk paniek bij iedereen ; zouden ze de wedstrijd uitstellen, varianten nemen…? Maar een uurtje later kregen we ons borstnummer ; de briefing werd uitgesteld naar donderdagochtend.Donderdag 23 okt., na een goede nachtrust en stevig ontbijt gingen we op zoek naar meer nieuws over de tropische cycloon “ASMA”. Oef, goed nieuws, deze was afgezwakt tot een tropische regenbui…maar 1 ding was zeker : we zouden het niet droog houden. Op de 16 jaar dat deze raid bestaat hadden ze nog maar 1 keer slecht weer gehad. ‘s Namiddags maakte ik mijn survival kit klaar, rugzak vullen met extra paar kousen, handschoenen, muts, lange mouwen, GoreTex vest, gellekes, Petzl-hoofdlamp, overlevingsdeken…en ondertussen mij nog eens volproppen met creoolse pasta.

Rond 18u vertrokken we naar de start “Cap Méchant” te Saint Philippe, wel op tijd want Réunion is ook gekend om zijn files…1 uur voor 10 km. is daar niet ongewoon maar er is beterschap, tegen volgend jaar hebben ze hun eerste snelweg…

Nog wat rondkuieren, proberen een ‘uiltje’ te vangen en om 21u00’ was het zo ver : we mochten ons naar de startzone begeven, per groepjes van 24 werden we binnen gelaten en alles werd grondig gecontroleerd met een checklist, hoofdlamp met reservebatterijen, regenkledij, zonnecrème, fluitje, min. 1 liter water, min. 3000 calorieën type gel of energiebar en een handtekening. Eenmaal in de startbox kan je er der ook niet meer uit. Maar ze hebben er wel voor animatie gezorgd, discobar met reggae muziek, à volanté koffie, thé, croissants, stokbrood, jam, rietsuiker en een zachte temp. van 28 gr. Tot zo’n 30 min. voor de start was alles rustig maar de spanning was voelbaar en plots kreeg iedereen daar een adrenaline stoot, luide trommels, tientallen fakkels en prachtige Creoolse danseressen met strooien rokjes loodsten ons naar de officiële start.Vrijdag 00.00’ – Knal een fameus canonschot, 2300 raiders nemen de benen, ik had mijzelf wijs gemaakt om rustig te starten maar na nog geen halve kilometer bevond ik mij zeker

in 700 à 800 stelling. Oei, dat komt straks niet goed, maakte vlug een pi(s)tstop, een vitteske lager en stak ze met tientallen voorbij tot ik plots 2 Belgische vlaggen zag. ‘Hélaba nog Belgskes’ en ja het waren 2 collega’s van Griet (pompiers van Bxl) ‘alles goe’? ‘Ça va, ça va, allé bonne chance…..’

Na 3 km. verlieten we de RN2 om zo tussen de suikerrietvelden aan onze beklimming te beginnen.

Na 16 km. Mare Longue onze eerste BV (bevoorrading), vlug een banaan binnenwerken, bidons vullen en eweg. Nu begint het serieuzer werk, de beklimming naar Foc Foc/crête de l’Enclos 23,7 km. 2350m. via smal glibberpad dwars door het regenwoud. Van lopen is hier al lang géén sprake meer, maar allé toch content… toch iets meer dan 2 uren kunnen lopen maar het werd steil, héél steil, amaai ni.

Ik raak bekanst mijne voorganger zijn hielen met mijne neus ! Ondertussen bevinden we ons al in de omgeving van de “Piton Fournaise” een nog actieve vulkaan, maar die nacht toch iets rustiger. Na 31 km. bereiken we de 3e BV “Route du Volcan 2320m.”. De 1° tijdsopname 5u31’ en een 305e plek, goe bezig.

Op weg naar “Plaine des Sables” beleef ik mijn eerste kick, zonsopgang op de maan! Dit is berglopen op zijn zuiverste, prachtig, hallucinant, wat een kleurenspektakel.. geen woorden voor. Ik neem een paar foto’s en loop verder. Raar ik loop precies op glasscherven, zo’n scherp geluid maken die lavakiezeltjes.

Na een paar kms rustig lopen vervolgen we onze beklimming, op naar “Piton Textor” 37 km.

2400m. Mooie klim, schiet er mooie plaatjes en begin nadien aan een rustige afdaling ; wel bizar, plots bevind ik mij in een héél groene omgeving met weiden en mooie koeien, gigantische aronskelken en mimosa in bloei maar er komt mist op zetten, het begint te miezeren en het wordt vettig. Na 50 km.-1594m. kom ik aan in “Mare a Boue” 7u59’ – 269 pl. Hier zie ik voor het eerst mijn 2 begeleiders “Hilde & Emile”. Het doet deugd, doe er een volle tank, eet er gegrilde kip met pasta en voor het eerst ne goeie cola, doe verse loopkleren aan, ne knuffel en hop eweg naar “refuge Kerveguen” Man, man toch…van lopen was geen sprake meer. Zelfs stappen ging moeilijk, modder echte bruine zeep, we moesten er over rotsen kruipen, door rivieren en via ladders klimmen en afdalen. Ik beleefde er dan ook mijne eerste “doef”, zat zonder drank, door de mist kon de helicopter geen BV droppen, 45’min zonder drank, moest daar al een eerste keer mijn reserves aanspreken maar plots doemde “Gite Piton des Neiges” op uit de mist.

“Caverne Dufour”( Gite Piton des Neiges) na 62 km. 2484m. 11u24’-281 pl., slurpte er meteen 4 cola’s binnen, een zoute soep met noedels en een banaan of twee. Hier was het hoogste punt van de raid maar er stond ons een uitdagende afdaling te wachten van 2400m naar 1224m. Dit op amper 7 km, duizenden houten en stenen trappen in alle formaten, langsheen watervallen en een prachtig “primair woud”.“Cilaos” 69,5 km.-1224m. 13u03’ -263pl. Halfweg, maar het grootste deel van de hoogtemeters volgt nog in het tweede deel. Mijn twee begeleiders wachten mij hier op, ik neem er een douche, verse loopuitrusting, een lekkere maaltijd creoolse kip met pasta en laat

mij professioneel masseren. (Op de massagetafel verneem ik mijn voorsprong op oud wielrenner “Laurent Jalabert “ zo’n 200 plaatsen..:-) . Tijd vliegt voorbij, na 50 min verlaat ik ‘Stade de Cilaos’ op weg naar de volgende BV “ Pied du Taibit” 76 km. Hier begint het te regenen, nee.. gieten ! Al vlug worden de GR-paden omgetoverd tot kleine riviertjes en schuift de modder gewoon naar beneden. Ik voel het, deze beklimming wordt een calvarietocht, één uur klimmen en amper anderhalve km gevorderd. De benen willen wel maar mijne geest begint te doemdenken, waar ben ik mee bezig…das toch niemeer plezant…wat betekent “opgeven”?? Tot nu toe nog nooit in mij opgekomen, spreek mijn eigen moed in “allé ket ni pluuien hein”. Eindelijk “Col du Taibit” 80,6 km 2080m. Hier sta ik aan de poort van “Cirque de Mafate & Le Trou du Fer” . ‘s Nachts de hel van La Réunion overdag het aardsparadijs. Het is er kil, vochtig en er wacht een super technische afdaling op amper twee km. 500m. D- Blijkbaar staan er hier prachtige acacia’s, maar ‘k heb er geen oog voor.

“Marla” 17u38’ 267 pl. Hier in deze BV is het muisstil, iedereen zit stikkapot, sommige vangen een uiltje, met hun hoofd gewoon op tafel, ik werk een zout soepje binnen, een paar bananen en stap verder de hel in. De nacht valt, op amper tien min. is het er pikke donker, stap hier uren alleen, zie bekanst gééne steek, wordt verblind door de weerkaatsing van mijn hoofdlamp in de mist.

“Roche Platte” 95 km. 1110m. – 20u48’ 256 pl. Hier is vollenbak ambiance, ’t is hier toch gééne “Fata Morgana” We staan in deze BV met ons voeten in de rivier, ne lokale rasta “bien arrangé” van de rhum, draait er reggae muziek “Sun Is Shinning, Three Little Birds…”.

Dit is een kantelmoment, de goesting is terug, koppeke is weer wat frisser, zet mijn tocht verder via een steile klim en afdaling naar “Grand Place” 103 km. 540m. – 24u04’ 241 pl. maar de vermoeidheid sloeg toe, had knikkende knieën en nam de beslissing om een dutje te doen. Er stond een veldhospitaal waar we konden rusten, had wel iets morbide, lag vol met lopers die helemaal bedekt waren met een deken en een wit papiertje aan de voeten. Maar een medic stelde mij gerust, het wit papiertje dient om u op het gevraagde tijdsstip tewekken, oef. Ik installeer mij en vraag om mij 40 min later te wekken. Na een hazenslaapje van 15 min trek ik mijn doorweekte loopsloeffen aan, nog eens voltanken en vertrek voor mijn laatste offensief.

Indrukwekkend, ik bevond mij in het hol van pluto en toch stonden daar veiligheidsmensen om ons één per één veilig over een “passerelle”(hangbrug) te loodsen.

Ondertussen is het al zaterdag,“Aurére” 112 km. 750m. – 27u14’ 233 pl., zet mijn tocht verder naar de volgende BV Deux Bras. Prachtig, de hemel is opgeklaard. ‘t Is wel koud maar muisstil en duizenden sterren, je kan ze zo plukken. Net voor Deux Bras moeten we vier x La Rivière des Galets oversteken en dit over gigantische rotsblokken. Het lukt mij drie keer, de vierde oversteek, boenk met mijn pikkelen de rivier in.

“Deux Bras” 121 km. 255m. – 29u15’ 228 pl. Hier is de tweede BV waar je kan douchen, kiné, slapen…ik eet er gebakken kip met pasta en extra zoute soep, doe verse loopkleren aan verlaat deze grote stopplaats na 35 min. Begin aan mijn laatste beklimming maar wel eentje in twee delen, deel 1, montée “Eglise Dos d’Ane” Wanneer ik aan deze montée begin is er eindelijk “Laura” de zonnestralen voelen aangenaam aan. Ik zoek mijn GR-pad, oei hier is geen pad, gewoon rotsklauteren. Via kabels en metalen ladders maken we vlug hoogte, kijk even achterom, amaai das hier steil, achter mij gaapt er een diepte van meer dan 700m.“Stade Dos d’Ane” 128 km. 1064m. – 31u53’ 217 pl. Hilde & Emile kwamen mij tegemoet gewandeld en zagen blijkbaar aan mijn gewaggel dat het vet van de soep was…allé een schouderklopke, wa lieve woordjes, ne knuffel, een soepke, stukjes banaan en een paar cola’s en hup, vertrek voor de laatste klimfase “Piton Batârd” 131 km 1513m. Mijn twee begeleiders stappen eventjes mee, tot ze merken hoe steil het wel was en hoe vettig… allé courage en tot straks…

Net voor de top moesten we nog een traversée passeren, twee meter breed en zowel links als

rechts een diepte van 400 m. Normaal gezien geen enkel probleem maar de vermoeidheid nam de bovenhand, ik overbrugde deze passage met gebogen knikkende knieën en gespreide armen. Iets later bereikte ik mijne “Piton Batârd”! Een euforisch en zeer emotioneel moment,

de traantjes vloeiden “yes I did it”. Er restte mij nog enkel een afdaling van 17 km,

pfff “a piece of cake” tot ik aan de afdaling begon? Van euforie was alang geen sprake meer, de hitte, vochtigheid en overgang van glibberpaden naar lavastenen was pijnlijk. Maar toch kon er nog een looppasje vanaf, weliswaar met het gevoel van een paar houtebenen.“Colorado” 142,8 km 680m. – 35u35’ 212 pl.

Laatste BV en verplichte shirtwissel (we moeten finishen met een shirt vd organisatie),

vul nog één bidon en daal af naar Saint Denis via prachtig woud en droge rivierbedding.“Stade de la Redoute” na 148 km en 9200m. positief hoogteverschil haal ik de “Finish”

36u37’ staat er op de klok en een 213e plaats. Ongelofelijk, plots is alle vermoeidheid verdwenen.

“j’ai survécu” staat er op mijn T-shirt, een kanjer van een medaille en een prachtige ruiker van mijn liefke “Hilde” en “Emile” kwam al snel aangelopen met een lekkere frisse pint “La Dodo Le Là” (Bourbon) een lokaal biertje.Santé,Ed the mountaingoatFotoreportage,

http://www.kapucienenlopers.be/html/foto-album_2008.htmlSite Grand Raid,

http://www.grandraid-reunion.com/

http://www2.grandraid-reunion.com/Enkele cijfers,

2300 deelnemers,1409 aangekomen, bijna 900 opgevers…

Tijd eerste, 21u40’ – laaste 64u08’

Laurant Jalabert 47u05’bron: Eddy the moutaingoatdatum: 22-11-2008


Het einde van de loopcarriere van Poepegatje
Mol, zilvermeerjogging 5-11-11
4de Dubh linn loop, Testelt, 8/10/2011
10 km de Paris Centre, 2 oktober 2011
Loop je te gek, Diest, 30-09-2011
De Hei Loopt, Pijpelheide, 24-09-2011
Wijnbergloop, Rillaar, 16 september 2011
Kermisloop Tessenderlo Schoot, 10-9-2011
Aarschotse Waterloop, 02-09-2011
Tielt Winge, Hagelandjogging, 14-08-2011
Holsbeek-Plein, 13 augustus 2011
Booischot Statie, 8 augustus 2001
Flémalle, 6 augustus 2001
Bosloop Tessenderlo, 31 juli 2011
Herselt Hertberg, 20 juli 2011
Guadassuar, Spanje, 7 juli 2011
Wanze-Vinalmont, 25 juni 2011
Aardbeijogging Wezemaal 19 juni 2011
Ramselse routeloop, 17 juni 2011
Braives, Les vallons de la Mehaigne, 12/6/11
Aarschotse stratenloop, 13 juni 2011
Herselt Blauberg, 10 juni 2011
Langdonkenloop, Herselt, 3 juni 2011
Vorsdonkloop Gelrode, 28 mei 2011
Herselt Bergom, vrijdag 27 mei 2011
La course aux Châteaux, Verlaine, 21/5/2011
Averegtenjogging, Hallaar, 20 mei 2011
Middelbergjogging Rotselaar 14 mei 2011
Couthuin, 30 april 2011
Dijkloop Betekom, 29 /4/2011
Jogging des Côte des ânes, Oleye, 17-4-2011
Run with wolves, Wolfsdonk 14 april 2011
24* Loonse jogging, Borgloon 10-4-2011
Appelbloesemjogging Gelrode, 8-4-2011
Warnant/Dreye, 19 maart 2011
Studentenmarathon Leuven, 16 maart 2011
Flitsrun Averbode, 13 maart 2011
Lier, natuurloop 19 feb 2011
10 km Léon Schots, 13 feb 2011
Eindejaarscorrida Kampenhout 19-12-2010
Grand Prix Leon Jacob, 18-12-2010 Hannut
Floreal Run Lichtaart, 21 november 2010
Hageland marathon Aarschot 31/10
33Km les 4 cimes de Battice 14/11
11.11.11 loop in Vossem
Dubh-linn jogging Wolfsdonk 9-10-2010
Waterloop Aarschot, 3 september 2010
Heist Loopt, 29 augustus 2010
Centrumloop Mol, 28 aug 2010
Rillaar,stratenloop tdorpsgenot, 22/8/2010
hagelandjogging, Tielt Winge, 14 aug 2010
Holsbeek 7 augustus 2010
Limberg Herselt, 6 aug 2010
Kermisloop Gelrode, 31 juli 2010
Bosloop Tessenderlo 25 juli 2010
Herselt, Hertberg Natuurloop 20/7/2010
Villalonga, Spanje,10 juli 2010
Xeresa, Spanje, 3 juli 2010
Weerde, KWB jogging, 17 juli 2010
Kardinaalsjogging Vorselaar 25/6/2010
Sparrenjogging, Rotselaar Heikant, 19/6/2010
7de Ramselse Routeloop, 18 juni 2010
Aardbeijogging Wezemaal 13 juni 2010
Laakdal Vorst, Rapper dan Rap,11/6/2010
Voortkapel, 5 juni 2010
Langdonkenloop Herselt, 4 juni 2010
Vorsdonkloop Gelrode, 29 mei 2010
Itegem, 22 mei 2010
Bergomloop, Herselt Bergom, 28/05/2010
Aarschotse Stratenloop 24 mei 2010
Middelbergjogging, 15 mei 2010
Tongerlo, 7 mei 2010
Lentejogging, Veltem, 9 mei 2010
SVK Bosloop in Heverlee 1/6/10
Dijkloop Betekom, 30 april 2010
Run with Wolves, Wolfsdonk 16/4/2010
Borgloon 11 april 2010
Gijmel Langdorp 8 april 2010
Appelbloesemjogging, Gelrode, 2 april 2010
22° Foulée du Tertre,Montmartre,Parijs 27 maart 2010
Herenthout, 21 maart 2010
Studentenmarathon Leuven, 17 maart 2010
Chaumont-Gistoux, 13-03-2010
Flitsrun, Averbode, 14 maart 2010
Trainingsloop Demarsinlopers 28-02-2010
Winterjogging Kortenberg, 17 jan 2010
Eindejaarscorrida Leuven 27-12-2009
Kerstjogging Herenthout 26-12-2009
Eindejaarsjogging Kampenhout, 20 12 2009
Santa run Antwerpen, 12-12-2009
Scott Jogging Sterrebeek - 22 nov 09
11 11 11 Jogging Vossem
11 novemberjoggging Heultje
Zilvermeerjogging Mol, 7-11-2009
52ste Cross der Jongeren Westerlo,24-10-09
Olen, 18 oktober 2009
Duveltocht Aarschot 11 oktober 09
11,6km Beauvechain - 26 sept 09
Trail van het Zoniënwoud - 26 sept 09
Boortmeerbeek, 20 sept 2009
Oevel, 13 september 2009
Vorselaar, monumentenloop 12-09-2009
Gastuche 13,4km - 5/9/09
Waterloop Aarschot 4-9-2009
Teuserjogging Bertem, 30-08-2009
Parochiejogging O-L-Vr-Olen, 29-08-2009
Kermisjogging Morkhoven(Herentals)25-08-2009
Hollewegjogging Lichtaart, 21-08-2009
Haacht, 16/08/09
Hagelandjogging Tielt-Winge, 17-08-2009
Holsbeek jogging 8 augustus '09
Limberg Herselt 07-08-2009
Kermisloop Booischot statie 03-08-2009
Stratenloop Gelrode, 1 augustus 2009
Natuurloop Geel, 29-07-2009
Bosloop Tessenderlo 27-07-2009
Kermisjogging Baal 24 juli 2009
Alzira, Spanje, 11-07-2009
Hertbergloop Herselt 20-07-2009
Xeresa, Spanje, 4 juli 2009
20kmWesterlo, Oosterwijk, 28-06-2009
Kardinaalsjogging Vorselaar 26/06/09
Herentals-Tielen 21-06-2009
Ramselse Routeloop 19 juni 2009 (aangepast einde)
Aardbeijogging Wezemaal 2009, 14 juni
Herselt-Blauberg, 12 juni 2009
Herent, 07 juni 2009
Langdonkloop Herselt Varenwinkel 05-06-2009
Aarschotse stratenloop 1 juni 2009
Bergomloop Herselt 29-05-2009
Abdijentocht 21-05-2009
Avergtenjogging Hallaar, 15-05-2009
Tongerlo, 8/05/2009
Hyancinthenjogging Essenbeek 25 april
Dijkloop Betekom 24/04/2008
Run with Wolves, 17/04/2009 Wolfsdonk
Gijmeljogging 11-04-2009
Appelbloesemjogging Gelrode 03/04/09
studentenmarathon Leuven - 18 maart 09
Hofstade, 14 maart 2009
Bousval 14,35km - 3 ma 09
Les crêtes de Braine 12,8km - 21 feb 09
Lichtaart, Valentijnjogging 15-2-2009
Mazars natuurloop Nieuwvliet-bad 5,3km 15/02/09
Hivernales Bosvoorde 1 februari 09
Nieuwjaarscorrida Lombardsijde 10km 10/01/09
Oreye, 1° Grand Jogging aux Flambeaux 2/1/09
Eindejaarscorrida Leuven, 28/12/2008
Tussen 2 feestenloop Westkapelle 10km 28/12/08
Kampenhout, 21-12-2008
Opnieuw loopspektakel in Burcht
Q-Santa Run, Antwerpen 19-12-2008
Foulées Hivernales Oudergem 7/12/2008
21K Kasterlee - 16 nov 08
Grand raid “Diagonale des Fous” - feb 08
Semi nocture Vallée de la Burdinale Burdinne 15-11-08
11.11.11 jogging Vossem 11november
11-novemberjogging Heultje, 11-11-08
Mazars natuurloop Cadzand 4,3km 16/11/08
Mol (cross cup), 8/11/2008
2me jogging de Awans, 1/11/08
Les foulées joyeuses - 26 oktober
Les crêtes de La Hulpe - 19 oktober
Cross der jongeren, Westerlo 25/10/08
Duveltocht 12 okt
Dubh-linn loop Testelt, 11/10/08
Betekom, Herfstjogging 4-10-08
Netefeesten Nijlen 28/9/08
Halen 2008
Bosloop herenthout 14-09-08
Dwars door de zwingeul 7,6km 14/09/08
Tessenderlo Schoot, 13 09 2008
Waterloop Aarschot 5-9-08
Strandloop Oostende 9km 29/08/08
O L Vr Olen 30-08-2008
Teuserjogging Bertem 31-08-08
Kermisjogging Morkhoven(Herentals)26/8/08
Levenslijnrun Sijsele 9km 22/08/08
Haacht, 17 -08-2008
Tielt-Winge 14-08-2008
Holsbeek-Plein 09-08-08
Limberg Herselt 08-08-08
Booischot statie 4-8-2008
Shoppingloop Oostkamp 10km 01/08/08
Gelrode, 02/08/08
Bosloop Tessenderlo27-07-08
Kermisloop Baal 25-08-2008
Hertbergloop Herselt 20-07-08
Quatretonda (Spanje), 12-07-2008
Strandloop Knokke 10km 18/07/08
Sea life run Blankenberge 8km 05/07/08
Sparrenjogging Rotselaar 21-06-2008
Ramselse Routeloop 20-06-2008
Kruistocht Herselt Blauberg 13
Aardbeijogging Wezemaal 2008
Voortkapel Westerlo 7 juni 08
Keignaertloop Zandvoorde 06/06/08 9km
Landonkenloop Herselt 06062008
20km van Brussel 24 mei 08
Gelrode Vorsdonk 2008
Herselt-Bergom 23 mei 2008
Averegtenjogging Hallaar 16/5/08
Tongerlo, 10/05/08
Stroppenloop Gentbrugge 12km 09/05/08
2 Dorpenloop Waanrode, 9/5/08
Dijkloop Betekom 25/04/2008
Statiejogging Deurle 12km 19/04/08
16km Furaloop Tervuren - 6 april 08
Gijmeljogging 11-4-08
Appelbloesemjogging Gelrode 4 april 08
Paasjogging Erps-Kwerps, 9-4-08
halve studentenmarathon Leuven 19 maart 08
12,4km Waterloo 15 maart 08
13km Chaumont-Gistoux - 9 maart 08
Blaarmeersenloop 10km 09/03/08
Putte Grasheide 2-3-08
Valentijnjogging lichtaart 10-02-2008
Winterjogging Kortenberg 12-01-2008
Corrida Leuven 30 december 07
Sylvesterloop Cadzand 9,3km 31/12/07
Kerstjogging Herenthout 2007
kampenhout, 16 december 2007
11km Foulées Hivernales 9 dec 07
Route 62 te Gistel 12km 17/11/07
33Km - Les 4 cimes de Battice - 11 nov 07
11.11.11 jogging Vossem - 4 nov 2007
16,7km crêtes de la hulpe -21 okt 2007
Oostkerkse polderloop 7,2km 21/10/07
halve marathon Brussel 14 oktober 07
22km Duveltocht Aarschot 7 oktober
Herfstjogging Betekom 06-10-2007
5 mijl van Uitkerke-Blankenberge 30/09/07
11,4km Hanewijkjogging Werchter - 22 september
15km Hollewegenjogging Hoegaarden - 15 september
Eurorun Halen 22-09-2007
9,54 km Laarbeekbos Ganshoren - 15 september
11de Herfstjogging Boortmeerbeek 16-09-2007
Waterloop Aarschot, 7-9-2007
Wedstrijdverslagen Poepegatje
Teuserjogging Bertem 26-08-2007
Dwars door Keiem 10,8km 25/08/07
10,6km druivenjogging Overijse - 18/8/07
Boerkensjogging Olen, 19-08-2007
Hagelandjogging Tielt-Winge 14-08-07
Holsbeek-Plein 11-08-2007
Stratenloop Gelrode, 4 augustus 2007
Jogging Hoetsel 12km 04/08/07
Bosloop Tessenderlo 29-07-07
13km Zavelenborre Overijse - 28 juli 07
Kermisloop Baal 27-07-2007
10km ING run Oostende 22 juli 07
Fuengirola (Spanje) 07-07-07
20,5km Louette-St Pierre - 21 juli 07
10km Tessenderlo Classic - 9 juli 07
16,9 km Guldensporen Brugge - 8 juli 07
Sint Maartenloop Koekelare 9,3km 07/07/07
Hoevejogging Wiekevorst 060707
Kwb jogging Schriek 010707
Natuurloop Geel 27-06-2007
WWF loop Meerdaalwoud 24 juni 07
20 km van Westerlo, 24-06-2007
Vierde Ramselse Routeloop, 22-06-07
Sparrenjogging,16-06-07
10km aarbeijogging in Wezemaal - 9 juni 07
Voortkapel: 09-06-2007
10km 't Hol op Wambeek - 2 juni 07
Halve marathon Nijlen, 3-06-2007
Stratenloop Zwevezele 10km 01/06/07
Herselt varenwinkel 1 juni 2007
Stratenloop Aarschot, Pinkstermaandag
20 km door Brussel
13,6km RJT jogging Tervuren - 20 mei
Abdijentocht 2007, 17 mei
Jogging Tongerlo 12 mei 2007
Averegtenjogging Hallaar 11/5/07
15 km Middelbergjogging Rotselaar - 12 mei
29km Leuven-Louvain La Neuve 9 mei
15K Dwars door Brugge - 6 mei
20km camps de partage Grez Doiceau - 5 mei
Berg-om-loop Herselt 04-05-07 10 km
Halve marathon Tildonk, 01/05/07
10km van Gistel 01/05/07
16km SVK Heverleebosloop - 1 mei 07
Berlaar Heikant 10km 29-04-07
Hyacinthenjogging Hallerbos 29 april 07
dijkloop Betekom 27/04/07
marathon Antwerpen 22 april 2007
Wedstrijdverslag 2° Clubhuisloop Bayer/Lanxess Runners
11,7km Vieusart - 21 april 07
Ivo Van Damme halve marathon, 21/4/07
Run with wolves:20-04-07 Wolfsdonk
Loonse jogging, Borgloon, 15-04-2007
11km Herisemjogging Dworp - 14 april 2007
Gijmeljogging 13-04-2007
Paasjogging Erps-Kwerps, 9-4-07
Grote prijs Marc Van Wiemeersch 10km 09/04/07
Bloesemjogging Gelrode 6/4/07
13km Gelrode - 6 april 2007
Connemara marathon 1 april 2007
Flitsrun Averbode 01-04-07
25km Waver-Brussel - 25 maart 07
42km trail du Ventoux - 18 maart 07
21km Zwinstedenloop Sluis - 18 maart 07
21km Crêtes de Spa - 17 maart 07
Lenteloop Oudenburg 10,5km 10/03/07
Brabant Wallon Chaumont-Gistoux 10-03-07 12,2 km
14,35km Bousval - 4 maart 07
midwinterjogging Kiewit-Hasselt
15,7km Erpent - 17 feb 2007
12,4km Braine L'Alleud - 17 feb 07
Boer van Ballaer veldloop 9,9km 18/02/07
Brabant Wallon Lillois, 17-02-2007
10,5km Nijvel - 10 februari 07
Valentijnjogging Lichtaart, 11/2/07
Corrida van 't sas Slijkens 6km 04/02/07
20km Les Hivernales 2 feb 2007
Agfa-Gevaertveldloop 27/01/07
21km nacht-trail in Soiron 20 jan 2007
Criteriumloop Westdorpe (Nl) 8,8km 20/01/07
Winterjogging Everberg 14/1/07
Borrelloop Antwerpen 04/01/07
12km Corrida van Leuven 31 dec 2006
Sil Westerlo-op 31/12/06
Kerstloop Napoleonhoeve Breskens 27/12/06
Grand Prix Léon Jacob, 23-12-06 Hannut
Kerstcorrida Herenthout, 2de kerstdag 2006
Gerpinnes 10km zat 23 dec 06
Kasterlee duathlon 17 dec 06
10km Gaston Roelants Brussel 17 dec
Eindejaarscorrida Kampenhout
Kerstloop Burcht, 10 december 2006
11km Hivernales Oudergem 10 dec 06
Surpriseloop Halsteren(Nl)10km 03/12/06
Natuurloop Geel 19-11-2006
11 novemberloop Heultje-Westerlo
Les 4 cimes de Herve - 33km - 12 nov 06
Natuurmarathon Kasterlee 12 nov 06
Les Crètes Fallaisiennes 14km 12/11/06
Stratenloop Lubbeek, 5/11/2006
La boucle d'Oreye 10,3km 29/10/06
16,7km Les crêtes de La Hulpe - 22 okt 06
Jogging Saint Denis 12km 21/10/06
Herfstjogging Huldenberg, 15 oktober 2006
24km Duveltocht Lubbeek-Aarschot 8 okt 06
Marathon van Eindhoven
stratenloop steenokkerzeel
Beauvechain 11,7km - 23 sept 06
site terug online
Problemen met de website